جلسه آشتی کنان پروین و قلعه‌نویی! حرف عجیب نیکبخت به قلعه نویی دلیل غیبت کریم باقری در مراسم مادر استیلی نتیجه و ویدئو خلاصه بازی تراکتور و گل گهرسیرجان در جام حذفی (۲ آذر ۱۴۰۳) | حذف ناباورانه شاگردان اسکوچیچ در خانه مهرداد محمدی شانسی برای بازگشت ندارد ماشاریپوف، برگ برنده موسیمانه مقابل پاختاکور پاختاکور در اوج بحران مقابل استقلال نتیجه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| برد آسان در روز شکستن طلسم گلزنی ویدئو خلاصه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳) رضا مهاجری در بیمارستان بستری شد (۱ آذر ۱۴۰۳) پخش زنده بازی پرسپولیس و مس سونگون (۱ آذر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین بازگشت فرجی به قلب دفاع پرسپولیس استادیوم آزادی تا پایان سال ۱۴۰۳، آماده میزبانی نیست پاتریس کارترون، سرمربی سپاهان، وارد ایران شد (یکم آذر ۱۴۰۳) + عکس تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت ۱۸۴ روزبه چشمی از جمعه در تمرینات استقلال اسکوچیچ: در جام حذفی، جای اشتباه‌کردن نداریم
سرخط خبرها

سوابق مدیریتی، کیومرث هاشمی را جلو می‌اندازد؟ | دهم اسفند سرنوشت‌ساز برای فوتبال

  • کد خبر: ۵۸۵۹۶
  • ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۲
سوابق مدیریتی، کیومرث هاشمی را جلو می‌اندازد؟ | دهم اسفند سرنوشت‌ساز برای فوتبال
برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال در تاریخ دهم اسفند‌ماه امسال درحالی نگاه‌ها را به‌سوی خود جلب کرده است که کیومرث هاشمی به‌دلیل برخورداری از سوابق مدیریتی در ورزش شانس اول تصدی این پست محسوب می‌شود. از عزیزی خادم و مصطفی آجر‌لو نیز به‌عنوان شانس‌های بعدی یاد می‌شود.

گروه ورزش| شهرآرانیوز، علی کریمی، مصطفی آجرلو، شهاب الدین عزیزی خادم و کیومرث هاشمی. این‌ها اسامی ۴ نامزد نهایی انتخابات فدراسیون فوتبال هستند که دهم اسفندماه برای تصدی این پست مهم با هم به رقابت می‌پردازند.

پیش بینی اینکه چه کسی درنهایت از میان گزینه‌ها به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال برگزیده می‌شود شاید چندان حرفه‌ای نباشد، اما شواهد و قراین نشان می‌دهد که اقبال کیومرث هاشمی برای رسیدن به ریاست فدراسیون فوتبال بیش از سایر رقبا است و به احتمال زیاد وی به عنوان رئیس برگزیده خواهد شد.

 درمیان اسامی که مطرح شده تکلیف علی کریمی کاملا مشخص است. کریمی که یکی از منتقدان اصلی سیاست‌های مهدی تاج بود خود نیز می‌داند بدون سابقه مدیریتی در ورزش شانسی برای رسیدن به این پست مهم ندارد. کریمی علاوه بر این ضعف بزرگ از سواد آکادمیک نیز بی بهره است وهرقدر هم که با زوایای فوتبال حرفه‌ای آشنا باشد نمی‌تواند آراء را به سوی خود جلب کند وبسیار بعید است که او درنهایت صاحب صندلی مهم ریاست فدراسیون فوتبال شود. هیچ بعید نیست کریمی به دلیل انتقاد‌هایی که همواره به مدیریت رئیس فدراسیون قبلی داشت وارد کارزار شده باشد تا همچنان خود را به عنوان منتقد بعدی نیز دراذهان حفظ کند و همواره به عنوان فردی که نسبت به روسای فدراسیون فوتبال زاویه دارد، شناخته شود.

 مصطفی آجرلو نیز برای رسیدن به ریاست فدراسیون فوتبال رایزنی‌های گسترده‌ای را از ماه‌ها قبل آغاز کرده وحتی برخی اعتقاد دارند او می‌تواند تنور رقابت را داغ کند. یکی از دلایلی که سبب می‌شود آجرلو از شانسی نسبتاه مناسب برخوردار باشد، سوابق مدیرعاملی او درباشگاه‌های لیگ برتری است. تیم پاس تهران در دوران اوج و شکوفایی با مدیریت او اداره می‌شد. او که دارای مدرک کارشناسی مدیریت استراتژیک ورزش هم هست در انتخابات سال ۸۶ فدراسیون نتوانست مجوز حضور را به دست بیاورد؛ اما در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال در سال ۱۳۹۵ شرکت کرد. آجرلو در این انتخابات با مهدی تاج  و عزیزالله عزیزمحمدی برای کسب ریاست فدراسیون فوتبال رقابت کرد تا این که با کسب ۱۵ رأی در مقابل ۵۰ رأیِ مهدی تاج و ۶ رأی عزیزالله عزیزمحمدی، نتوانست به ریاست این فدراسیون دست یابد. آجرلو اکنون دوباره وارد رقابت شده تا شاید به ریاست فدراسیون فوتبال برسد، اما اغلب کارشناسان و اهل فن براین باورند که آجرلو درنهایت نمی‌تواند صاحب آرای کافی باشد و صرفا حضورش دراین انتخابات نیز جنبه تبلیغاتی دارد و نامش هموراه به عنوان یک مدعی بالقوه برای تصدی این پست مطرح خواهند ماند ونه درعمل.

دراین میان، اما نام شهاب الدین عزیزی خادم جلو‌تر از مصطفی آجر لو شنیده می‌شود وبرخی اعتقاد دارند این مدیر صنعتی می‌تواند رقیبی نسبتا جدی برای کیومرث هاشمی باشد. عزیزی خادم از ماه‌ها قبل به طور نامحسوس رایزنی‌هایی برای تصاحب آراء را آغاز کرده  و با کمک مشاوران رسانه‌ای قصد دارد شانس خودش را دراین رقابت نفس گیر بالا ببرد. گفته می‌شود عزیزی خادم تا حدی هم موفق بوده، اما مسئله‌ای که درنهایت برای این کاندیدای نوظهور مسئله ساز می‌شود فقدان مدیریت اثرگذار در حوزه ورزش است. گرچه ریاست برهیات مدیره باشگاه سایپا و عضویت درهیات رئیسه فدراسیون فوتبال در کارنامه این مدیر دیده می‌شود، اما عزیزی خادم بیشتر به عنوان مدیری صنعتی در رسانه‌ها شناخته می‌شود و درنهایت نیز بعید است او آرای کافی برای نشستن روی صندلی ریاست فدراسیون فوتبال را به دست آورد.

مع الوصف و براساس تخمین‌های کارشناسی وتوجه  به پیشینه ورزشی باید کیومرث هاشمی را به دلیل سوابق طول و درازش در ورزش شانس اول تصدی این پست مهم دانست و او را پیشقراول همه کاندیدا محسوب کرد. هاشمی که دربرهه‌ای سرپرستی فدراسیون فوتبال را به عهده داشت و درهمان دوران اقداماتی عملی در راستای تدوین اساسنامه فدراسیون فوتبال انجام داد درشرایطی وارد دایره رقابت شده که با مدیریت چنین پستی بیگانه نیست و در برهه‌ای حساس درچنین موقعیت بزرگی قرار گرفته است. او که معاونت سابق سازمان تربیت بدنی، قائم مقام سابق وزیر آموزش و پرورش در دولت دهم و ریاست سابق کمیته ملی المپیک را یدک می‌کشد بدون شک توانایی جلب آرای بسیاری را خواهد داشت و بعید است که واجدین رای دهی کارنامه مدیریت او در ورزش را نادیده بگیرند. شاید برخی لابی‌ها و سفارش‌ها بتواند شانس دیگر مدعیان را فزونی بخشد، اما پرواضح است که آنچه مهر تایید می‌زند برانتخاب شایسته‌ترین فرد از میان گزینه‌ها سوابق است که هاشمی با فاصله بسیار زیاد نسبت به همه رقبا از این مزیت وویژگی بزرگ برخوردار است واگر اتفاق عجیبی در روز پایانی رخ ندهد او رئیس فدراسیون فوتبال ایران خواهد شد.

ناگفته نمانده که حیدربهاروند به تازگی به دلیل رد صلاحیت اجازه حضور در این کارزار رقابتی را نیافته، اما چنانچه او هم دراین رقابت شرکت داده می‌شدنمی توانست رقیبی جدی باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->